SON DAKİKA

Replikler

Kadir İnanır Ambulansla Hastaneye Kaldırılmıştı

Kadir İnanır Ambulansla Hastaneye Kaldırılmıştı
Bu haber 26 Mart 2024 - 1:01 'de eklendi ve 35 kez görüntülendi.

Usta sanatçı Kadir İnanır, Beykoz’daki ikametinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, bu sabah inme geçiren İnanır’ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Hastanede beyin tomografisi ve MR çekilen sanatçı, acil ameliyata alındı.

İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, İnanır’ın başarılı bir operasyonla serebral arter damarının açılmasının ardından yoğun bakıma alındığını ve entübe edildiğini belirtti. İlerleyen süreçte uyandırılması planlanıyor. Değerli sanatçımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili son bilgileri yeğeni Levent İnanır da paylaştı. İnanır’ın 3 yıl önce beyin damarında pıhtı atması nedeniyle tedavi gördüğünü hatırlatan Levent İnanır, bu olayın riskli olduğunu ancak erken müdahale sayesinde iyi olacağını düşündüklerini ifade etti. Hayati tehlikesi kesinlikle yok. İlerleyen günlerde daha net bilgiler alınacak.

Kadir İnanır, Türk sinemasının önemli isimlerinden biridir. Usta oyuncu, birçok unutulmaz filmde başrol oynamış ve hafızalarda yer etmiştir. Sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA