SON DAKİKA

Replikler

Usta sanatçı otobüsün kurbanı oldu

Usta sanatçı otobüsün kurbanı oldu
Bu haber 23 Mart 2024 - 14:26 'de eklendi ve 15 kez görüntülendi.

Ankara’da trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı Metin Çelik, son yolculuğuna uğurlandı. Ses ve bağlama sanatçısı Metin Çelik, dün akşam saatlerinde Kızılay’da Atatürk Bulvarı’ndan yolun karşısına geçmeye çalışırken belediye otobüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti. Metin Çelik’in cenazesi, bugün ailesi tarafından adli tıp kurumundan teslim alındı. Çelik için öğle saatlerinde Batıkent Pir Sultan Abdal Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Çelik’in ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı. Dua okunmasının ardından, Çelik’in cenazesi Karşıyaka Mezarlığı’na defnedildi. Kaza sonrası gözaltında ifadesi alınan belediye otobüsü sürücüsünün ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Metin Çelik’in oğlu Mahsun Çelik, babasının vefatına ilişkin, “Babam Kızılay’a gitmiş. Otobüsün önüne kendi atlamış. Öğlen 5 gibi kalkmıştım, uyandığımda beni kız kardeşim aramıştı. Kardeşimi aradığımda, ‘Paylaşım yapmış babam, bir bakar mısın’ dedi.

Birkaç gündür canı sıkkınmış. Ben zaten hissettim, direkt eve gittim. Kapıyı kırdırmaya çalıştım, açmadı. Bir saat sonra polisten haber aldık, o şekilde oldu” dedi. Çelik, ölmeden yaklaşık yarım saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Beni evlatlarımdan başkası affetmesin, ihtiyacım yok çünkü” demişti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA