20:05 - Mauro Icardi kimdir
19:58 - Okan Buruk Kimdir
19:53 - Victor Osimhen Kimdir
15:18 - Ahmet Türk Kimdir
15:10 - Pervin Buldan Kimdir
14:58 - Sırrı Süreyya Önder Kimdir
19:40 - Nur Viral Kimdir
19:36 - Esra Erol Kimdir
19:28 - Müge Anlı Kimdir
13:29 - Survivor Çılgın Sedat Kimdir
ELİF KARLI’NIN EŞİ CENGİZ KARLI HAYATINI KAYBETTİ
Tokat cezaevinde altı ay tutuklu kalan ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirilen Elif Karlı’nın eşi Cengiz Karlı (57) için Ataşehir Mimar Sinan Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ünlü şarkıcılar Alişan, Yeliz, Ferman Toprak, Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş’ın da yer aldığı birçok isim katıldı.
GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
Elif Karlı otuz yıllık eşini gözyaşlarıyla uğurladı. Elif Karlı ile iki çocuğu tabutun başında gözyaşına boğuldu. Cengiz Karlı, ikindi namazının ardından Kurtköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.
O BENİM ÇOK SEVDİĞİM KARDEŞİMDİ”
Cenazeye katılanlardan biri olan şarkıcı Alişan, “En sevdiğim ağabeyimdi. İlk sahnemi Cengiz abinin mekânında yapmıştım. O günden beri Elif benim kardeşim gibi oldu” dedi. Şarkıcı Yeliz de, “Dünya bir meleğini kaybetti. Kendisine hiç yakışmayan bir yerde ölümü tattı,” dedi. Cengiz Kurtoğlu da: “Aile olarak çok yakındık. Geride kalanlara sabır diliyorum, başımız sağ olsun,” dedi.