SON DAKİKA

Replikler

Yaz için yastık kılıfı seçimleri

Yaz için yastık kılıfı seçimleri
Bu haber 08 Ekim 2020 - 16:36 'de eklendi ve 5 kez görüntülendi.

Yaz İçin Yastık Kılıfı Seçimleri

Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber birçoğumuz evimizi daha farklı görmek isteriz. Bu konuda da devamlı az mevsimini yansıtan canlı renkler tercih ederiz. Biz de yaz mevsimi gelen ev içinde ki değişiklik yapabileceğiniz bir öneri ile geldik. Bu önerimiz başlıktan anlayacağınız gibi yastık kılıfları üzerinden olacak. Değişik ve renkli kılıf seçimleri ile evinize yazı getirebilirsiniz. Dışarı da hissettiğiniz yaz havasını evin içinde eşyalar ile de hissedebilirsiniz.

Tüy Kaplı Yastık Kılıfları

Şu an okuduğunuz zaman tüy yazın ne alaka diyor olabilirsiniz. Fakat sade renkler değil de canlı, hareketli gözüken tüylü yastık kılıfları oldukça hoş bir görüntü verir. Bu yastık kılıfını mümkünse sadece aksesuar olarak kullanın, yastığa yatarsanız siz de biliyorsunuz ki yazın bu durum hiç çekilmez.

Çiçekli Yastık Kılıfları

Yaz demek renk demek çiçek demek canlılık demektir. Durum böyle olunca üzerinde çiçek deseni bulunan yastık kılıfları seçmelisiniz. Emin olun yaz mevsimi geldiği için yapmak istediğiniz değişikliğe en uygun tercih çiçek desenli yastık kılıfları olacaktır. Çok fazla çiçek deseni görmek istemezseniz sadece birkaç çiçek deseni olan kılıfları tercih edebilirsiniz. Koltuğunuzun ya da yastığı koyacağınız yere uygun bir çiçek desenli kılıf oldukça hoş gözükür.

Baskı Desenli Yastık Kılıfları

Çiçek desenli yastık kılıflarından sonra diğer bir tercihiniz baskı desenli yastık kılıfları olabilir. Fakat baskı desenli yastık kılıfı bir tık riskli olabilir. Odanın diğer kalan eşyaları ile uyum sağlamayabilir. Yine de baskı desenli yastık kılıfı fikri hoş geldi ise abartıya kaçmayan desenler seçebilirsiniz.

Soft Renkte Yastık Kılıfları

Desenleri ve çiçekleri sevmeyen bir kişiyseniz soft renklerde ama canlı olan soft renklerde yastık kılıfları oldukça hoş olabilir. Mesela mor renk bir yastık kılıfı ile bebe mavisi bir renk yastık kılıfı çok hoş durabilir. Yastığı koyacağınız yere uygun renkte seçeceğiniz soft renk yastık kılıfı emin olun çok hoş olur.

Yuvarlak Tipte Yastık Ve Yastık Kılıfları

Birçoğumuzun gözü hep kare yastığa alışkındır. Fakat yuvarlak yastıklar oldukça modern gözükürken bu yastık için canlı bir renk seçtiğiniz zaman çok hoş olur. Yuvarlak yastık seçerek normalde her zaman kullandığınız yastık modeli dışına çıkarsınız. Ayrıca farklı model yastık ile beraber canlı bir renk ile de yaz mevsimine oldukça uygun yastıklara sahip olursunuz.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA