SON DAKİKA

Replikler

Beyaz duvar boyası ile uyumlu mobilya seçimleri

Beyaz duvar boyası ile uyumlu mobilya seçimleri
Bu haber 08 Ekim 2020 - 7:55 'de eklendi ve 4 kez görüntülendi.

Beyaz Duvar Boyası İle Uyumlu Mobilya Seçimleri

Bir evin boyasının, mobilyasının güzel olmasıyla birlikte kaliteli olması da önemlidir. Birçoğumuz güzel bir ev hayali kurar, bu hayali kurarken de az çok gözümüzde nasıl bir seçim yapmamız gerektiğini canlandırırız. Tabi bunlar için gereken şartlarında olgunlaşmasını bekleriz.

Belki de kaliteli yaşam ve kaliteli dekor için en büyük hatayı gereken şartların olgunlaşmasını beklemekle yaparız. Çünkü insan her şeyden önce kendi oturduğu evin (isterse en sıradan bir ev olsun) daha güzel olabilmesi icin çabalamalı.

Elimizdeki imkânlarla evimizi daha güzel ve ferah görüntü verebilmesi her zaman için evin içinde yaşayanlarla ilgilidir. Birde insan karakterini evine yansıtır derler. Örneğin karmaşık bir ev yerine kendi imkânlarımızla o evi daha sade ve şık bir hâle çevirmeliyiz. Bunu yaparken de uyum çok önemlidir.

Duvar Boyasıyla Mobilya Uyumu

Eviniz bütçenize göre küçük bir ev olabilir. Önemli olan o eve küçük dokunuşlar yaparak nasıl büyük görünmesini ve ferah görünmesini sağlamak olmalıdır. Örneğin koyu mavi bir duvar boyasına yine koyu kırmızı koltuk ve siyah mobilya koymak ne kadarda boğucudur.

Bu evinizi kutu gibi göstermekle birlikte evi dahada daraltacaktır. Zaten zamanla ruhunuzun da zedelendiğini hissedebilirsiniz. Bunun için daha sade, şık ve ferah görüntüsüyle huzurlu bir alan meydana getirebilirsiniz. Sizin icin beyaz boyayı öneriyoruz. Ve beyaz boyayla mobilya uyumu hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Beyaz Boyayla Uyumlu Hardal Tonu

Sizlere 2020’ ninde modası olan yeni ev dekoruyla tanıştıralım. Küçük veya büyük fark etmez. Eviniz hangi metre karede olursa olsun içinizi açacak ve huzurlu bir eve sahip olacaksınız. Bembeyaz boyadığınız evinizi hardal tonlu mobilyayla( bu hasır görüntüsünde olan mobilyalarda olabilir) veya damarları belli olan ağaç görünümlü ahşap mobilyayla da uyum sağlayabilirsiniz.

Böylesi muhteşem bir uyuma bej veya açık gri ton koltuklar çok zarif ve şık görünmesine neden olacaktır. Ve aynı şekilde yer parkelerinizde ahşap tonlu bir renk olmalıdır. Genelde beyaz boyaya beyaz mobilya tercih edenlerinizde vardır. Yalnız çok fazla beyaz soğukluğu temsil edeceği icin aile içi huzurunuzu etkileyebilir. Zaten bilindiği gibi hastanelerde beyaz renktedir ve soğuktur.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA