SON DAKİKA

Replikler
13 Temmuz 2026 - 16:09 'de eklendi ve 366 kez görüntülendi.

DEM’li Mecliste

DEM Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’ndaki görüşmeler sırasında ayakkabılarını çıkararak oturumu takip etmesiyle dikkat çekti.

Genel Kurul salonundaki sırasında ayakkabılarını çıkardığı görülen Bartın’a ait görüntüler sosyal medya platformlarında paylaşılınca kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

Bazı kullanıcılar bu durumu kişisel bir tercih olarak değerlendirirken, bazıları ise TBMM Genel Kurulu gibi resmi bir ortamda sergilenen bu davranışın olağan dışı olduğunu dile getirdi.

Aktarılan bilgilere göre, oturum esnasında Bartın’a herhangi bir uyarıda bulunulmadı ve müdahale edilmedi. Konuyla ilgili olarak Öznur Bartın veya DEM Parti cephesinden resmi bir açıklama yapılmadı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA