SON DAKİKA

Replikler
06 Nisan 2026 - 12:11 'de eklendi ve 27 kez görüntülendi.

AK Partili başkan

AK Parti, Aydın Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler hakkında gündeme gelen iddialar ve medyada yer alan haberlerin ardından harekete geçti. Parti yönetimi, tüzük hükümleri doğrultusunda Güler’in tedbirli olarak Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini ve hakkında kesin ihraç talebinde bulunulduğunu açıkladı.

Aydın’da yayın yapan bazı internet sitelerinde, Köşk Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Nuri Güler’in bir kadınla görüntülerine yer verilerek ilişki yaşadığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Bu gelişmeler sonrası AK Parti tarafından yapılan açıklamada, Nuri Güler’in parti tüzüğü gereği kesin ihraç istemiyle ve tedbirli şekilde Merkez Disiplin Kurulu’na gönderildiği belirtildi.

Öte yandan Başkan Nuri Güler, söz konusu haberleri reddetti. Yayımlanan fotoğrafların montaj ve yapay zekâ ile üretildiğini savunan Güler, bu paylaşımları kabul etmediğini söyledi. Konuyla ilgili yeni bilgi sahibi olduğunu ifade eden Güler, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağını da açıkladı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA