14:58 - Bel Ağrısı Nasıl Geçer
14:44 - Moto Kurye Nasıl Olunur
14:39 - Et Yiyen Bakteri Vibrio Bakterisi
14:45 - Fatih Altaylı Kimdir
14:37 - Chobani Markası
14:23 - Kerem Aktürkoğlu Kimdir
14:58 - Kenelerden Nasıl Korunurum
14:35 - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi KKKA
14:25 - Sıcak Havadan Korunma
20:05 - Mauro Icardi kimdir
Diyarbakır’da İftar Saati Yas: Yol Ayrımında Büyük Felaket
Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Çınarköy Mahallesi yakınlarında, iki otomobilin kontrolü kaybederek kafa kafaya çarpışması sonucu 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 vatandaşımız ise ağır yaralandı.
Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Elde edilen bilgilere göre, Çınarköy Mahallesi çıkışında seyir halindeki iki araç, sürücülerin direksiyon hakimiyetini yitirmesiyle büyük bir şiddetle çarpıştı. Olayın ardından bölge adeta savaş alanına dönerken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine jandarma ve acil sağlık birimleri hızla kaza mahalline intikal etti.
Bilançonun Ağırlığı: 2 Çocuk Yaşamını Yitirdi
Bu sarsıcı kazada can veren 5 kişiden 2’sinin çocuk olması, yaşanan acıyı daha da katladı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından;
Yaralılar: Acil müdahale ile şehirdeki tam teşekküllü hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Vefat Edenler: Kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için hastane morguna nakledildi.
Valilikten Taziye ve İnceleme Açıklaması
Diyarbakır Valiliği, yaşanan bu elim hadisenin ardından resmi bir bildiri yayımladı. Açıklamada, iki aracın kafa kafaya çarpıştığı doğrulanırken, hayatını kaybedenler için rahmet, kederli aileler için sabır dileklerinde bulunuldu. Valilik ayrıca, kazanın oluş sebebine dair teknik ve adli tahkikatın büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü kamuoyuna duyurdu.